• Home
  • Category: Champions League

Totti lartëson Dzeko dhe Salah: Ishin shumë të fortë individualisht, së bashku të fusnin frikën

Francesco Totti, ish-kapiteni dhe simboli i Romës, ka dhënë një intervistë për “Gazzetta dello Sport”, ku ka folur për Edin Dzeko dhe Mohamed Salah, dy ish-shokët e tij të skuadrës. Këto janë deklaratat e tij: “Ishin shumë të fortë individualisht, ndërsa së bashku ishin një duet i frikshëm sulmues. Jo…